Στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο Βόλος

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 16:50
UPD:17:05
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ο Βόλος εξασφάλισε την παρουσία του στην αυριανή κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς υπερασπίστηκε το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Πανθεσσαλικό στάδιο απέναντι στον ΟΦΗ.

Η ομάδα της Μαγνησίας απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο Ηράκλειο και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, με το συγκρότημα της Κρήτης να συνεχίζει από την πλευρά του τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ ξεκίνησε δυνατά, αλλά ενάντια στη ροή του αγώνα ήταν ο ΟΦΗ που άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Σαρδινέρο, ύστερα από σέντρα του Γιαννούλη.

Το γρήγορο γκολ αναπτέρωσε τις ελπίδες των γηπεδούχων αλλά αυτές κράτησαν μόλις επτά λεπτά, αφού στο 19΄ ο ΟΦΗ έφτασε στην ισοφάριση με σκόρερ τον Δουβίκα, που μετά το γύρισμα Μπαρτόλο γύρισε με την πλάτη στην εστία κο εκτέλεσε για το 1-1.

Ο Δουβίκας ήταν πηγή κινδύνων για την άμυνα των Κρητικών, κι έτσι ένα μακρινό σουτ του Έλληνα επιθετικού απέκρουσε ο Σωτηρίου, όπως και στο 38΄, όταν ο νεαρός επιθετικός βγήκε απέναντί του στην περιοχή.

Στο 50΄ και στην προβολή του Δουβίκα ο Σωτηρίου κατάφερε με ωραία ενέργεια να αποκρούσει την μπάλα, ενώ στο 64΄ ο Έλληνας τερματοφυλακας έκανε νέα σωτήρια επέμβαση, σε σουτ του Περέα έσα από την περιοχή, στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις