Το... «μπουρλότο» του Ντι Μαρία σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σ.Ζ.

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 09:29
UPD:09:31
REUTERS/GONZALO FUENTES
A- A A+

«Φωτιά» σε δύο χώρες, Ισπανία και Γαλλία, έβαλε μια δήλωση του Άνχελ Ντι Μαρία μετά τη χθεσινή νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Νιμ (3-0), για το πρωτάθλημα.

«Νομίζω πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έρθει ο Μέσι αλλά πρέπει να είμαστε ήρεμοι», δήλωσε ο Αργεντινός διεθνής για τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα.

Αυτή τη δήλωσε έκανε τον τεχνικό των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν, να... εκραγεί. «Για μένα αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού προς την Μπαρτσελόνα. Είναι λάθος να μιλάς για ένα τέτοιο θέμα, ειδικά πριν τους αγώνες του Champions League», απάντησε ο Ολλανδός.

«Δεν είναι δίκαιο, δεν δείχνει σεβασμό προς την Μπαρτσελόνα να μιλούν για έναν ποδοσφαιριστή που είναι δικός μας με αυτό τον τρόπο. Μιλάμε συνέχεια για τον Μέσι, που παίζει στην Μπαρτσελόνα, την ώρα που έχουμε μία αναμέτρηση μαζί τους», πρόσθεσε.

Για το ίδιο θέμα είχε ερωτηθεί και ο τεχνικός της Παρί, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, που όμως ως πιο... έμπειρος φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους και τις προσδοκίες, αναφέροντας πως δεν έχει να πει κάτι τώρα και ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθεί τώρα με αυτό το θέμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις