Ψηφιακός αγγειογράφος στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» από την περιφέρεια Αττικής

Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 23:40
A- A A+

Προγραμματική σύμβαση για την προμήθεια «Ψηφιακού Αγγειογραφικού Συγκροτήματος διπλού επιπέδου» στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", προϋπολογισμό 1,1 εκατ. ευρώ, συνυπέγραψαν ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης με τον διοικητή του νοσοκομείου Εμ. Παπασάββα.

Πρόκειται για ένα μηχάνημα υψηλής ευκρίνειας και χαμηλής ακτινοβολίας, κατάλληλο για παιδιά, το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας. Η υπογραφή της Σύμβασης έγινε παρουσία και της Διευθύντριας Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα.

Ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Παπασάββας, ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την έμπρακτη στήριξη στην αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού η οποία είναι "ζωτικής σημασίας για το νοσοκομείο".

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να είναι παρούσα, μέσω ΕΣΠΑ, στην προσπάθεια βελτίωσης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που θα αξιοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών που υπάρχουν. "Προς την κατεύθυνση αυτή μεταφέραμε ήδη από τους ιδίους πόρους της Περιφέρειας, τις δαπάνες του ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού των Νοσοκομείων στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα του ΠΕΠ Αττικής και εξασφαλίζουμε επιπλέον πόρους για την προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού για τις ανάγκες των Νοσοκομείων μας. 

Με την πολιτική ηγεσία του υπ. Υγείας βρισκόμαστε σε απόλυτη συμπόρευση και συνεργαζόμαστε στενά σε ζητήματα που σχετίζονται με την καλύτερη λειτουργία όλων των φορέων της δημόσιας υγείας», τόνισε ο ίδιος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή