Στους «8» του Κυπέλλου ο απίθανος ΠΑΣ Γιάννινα

Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 17:06
UPD:19:24
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η πρώτη (χρονικά) ομάδα που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα με ανατροπή στα προγνωστικά!

Το συγκρότημα της Ηπείρου πέρασε με νίκη (3-2) από το Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ούτε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (2-2 στους «Ζωσιμάδες»), ούτε το ψυχολογικό πλεονέκτημα απέναντι στον αντίπαλό του, αφού μερικές ημέρες μετά την ισοπαλία τον είχε νικήσει στην έδρα του για το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο καθήλωσαν τον Ατρόμητο, καθώς προηγήθηκαν 3-0 με τρία γκολ στα πρώτα 13 λεπτά, κι ενώ έχασε ευκαιρίες και γι΄ άλλα τέρματα!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Νάουμετς, ο οποίος από κάθετη πάσα του Παμλίδη σούταρε μέσα από την περιοχή και διπλασίασαν στο 10΄ με τον Μιλιντσεάνου, πάλι από ασίστ του Παμλίδη.

Τρία λεπτά αργότερα (13΄) οι Ηπειρώτες έθεσαν τη στέρεη βάση για την πρόκριση, με τον Σάλιακα να σκοράρει το 0-3 ύστερα από φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή. 

Στο 23΄ μπήκε ο Κωτσόπουλος στη θέση του Οικονομίδη και πέντε λεπτά μετά την είσοδό του, από πάσα του Εντομβόνγι ο επιθετικός του Ατρόμητου μείωσε σε 1-3.

Ο ΠΑΣ ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, έχασε ευκαιρίες στο 34΄ και στο 37΄ με Παμλίδη και Νάουμετες, ενώ στο 50΄ ο Ελευθεριάδης βγήκε μόνος απέναντι στον Μανδά, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει για το 1-4.

Στο 61΄ μακρινό σουτ του Νάουμετς έφυγε δίπλα από το δοκάρι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα καλή ευκαιρία για να σκοράρει έχασε και ο Μπρέμερ.

Στο 81΄ ο Ατρόμητος μείωσε κι άλλο το σκορ, πάλι με τον Κωτσόπουλο (κεφαλιά), ενώ στο 87΄ νέα κεφαλιά του ίδιου παίκτη έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων μια τρίτη κεφαλιά, του Μάτιτς αυτή τη φορά, βρήκε το δοκάρι του Χουτεσιώτη, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις