Με... οδηγό τον Ρονάλντο η Γιουβέντους έκανε το πρώτο βήμα για τον τελικό του Coppa Italia

Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 23:58
UPD:03/02/2021 00:02
REUTERS/ALESSANDRO GAROFALO
A- A A+

Με το... ένα πόδι στον τελικό του Coppa Italia, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 19 Μαΐου, βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (2/02) η Γιουβέντους.

Παρότι η «Βέκια Σινιόρα» βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στο «Τζουζέπε Μεάτσα» απέναντι στην Ίντερ, κατάφερε πριν κλείσει το πρώτο μέρος με το μεγάλο της «αστέρι», τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να φέρει τα πάνω κάτω και να φύγει νικήτρια από την έδρα των «νερατζούρι» με 2-1, στο πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό.

Το γρήγορο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 9ο λεπτό δεν πτόησε τους «μπιανκονέρι», οι οποίοι είχαν σε μεγάλη βραδιά τον απόλυτο ηγέτη τους. Στο 26΄ με πέναλτι και στο 35΄ με σουτ μέσα από την περιοχή, ο CR7 έβαλε μπροστά τη «Βέκια Σινιόρα», η οποία με σωστή διαχείριση στο δεύτερο μέρος κατάφερε να μη δώσει περιθώρια αντίδρασης στους «νερατζούρι.»

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη (9/02) στο Τορίνο.  

Στον άλλο ημιτελικό, η κάτοχος του τροπαίου Νάπολι θα φιλοξενήσει την Τετάρτη (3/2, 21:45) την Αταλάντα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στις 10/02 στο Μπέργκαμο.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις