Αρνήθηκε συνάνηση με τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος

Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 15:52
UPD:16:41
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Προβληματισμένοι είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού από την άρνηση του Γιάννη Αλαφούζου να δεχτεί τους αρχηγούς της ομάδας, οι οποίοι ζήτησαν να τον συναντήσουν προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα όσα συμβαίνουν στ΄ αποδυτήρια από τότε που ανέλαβε τα ηνία ο Λάζλο Μπόλονι.

Οι παίκτες είναι έξαλλοι από τη συμπεριφορά μελών του τεχνικού τιμ και από τη στιγμή που δε μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά, αλλά επαναλαμβανόμενα, οι αρχηγοί του «τριφυλλιού». Δημήτρης Κουρμπέλης, Σωκράτης Διούδης και Λούκα Βιγιαφάνιες, ζήτησαν συνάντηση με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο ώστε να τον ενημερώσουν.

Σκοπός τους ήταν να του εξηγήσουν τι συμβαίνει και έχει προκληθεί αναστάτωση στ΄ αποδυτήρια, μία κίνηση η οποία έγινε παραμονές της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Βόλο. Οι παίκτες, μάλιστα, ζήτησαν την μεσολάβηση του Δημήτρη Σαραβάκου για να κλειστεί το ραντεβού.

Η απάντηση που έλαβαν, όμως, ήταν αρνητική. Ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίζει τον Ρουμάνο τεχνικό και το επιτελείο του και με την απόφασή του να μην δεχτεί τους αρχηγούς το έκανε όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται προς πάσα κατεύθυνση.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις