Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Μαρσέιγ ο Βίλας Μπόας, λόγω μίας μεταγραφής που δεν ήθελε

Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 15:24
UPD:15:26
EPA/ANATOLY MALTSEV
A- A A+

Την παραίτησή του στη διοίκηση της Μαρσέιγ υπέβαλλε ο προπονητής της ομάδας, Αντρέ Βίλας-Μπόας, με αφορμή την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ, με την οποία δε συμφωνούσε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πληροφορήθηκε για τη μεταγραφή από τους εκπροσώπους του Τύπου, γεγονός που όπως ήταν λογικό δεν του άρεσε καθόλου.

Δεν έκρυψε, μάλιστα, στους δημοσιογράφους ότι όταν ρωτήθηκε από τους διοικούντες για το αν συναινεί στην πραγματοποίηση της μεταγραφής είχε απαντήσει αρνητικά. Στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι αποχωρεί από την Μαρσέιγ, χωρίς να ζητήσει καμμία αποζημίωση.

«Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε χθες με την άφιξη ενός νέου παίκτη. Ήταν μία απόφαση που δεν ελήφθη από εμένα, εγώ την έμαθα σήμερα από τον Τύπο. Είναι ένας παίκτης για τον οποίο είχα πει όχι. Δεν ήταν στη λίστα μας.

Υπέβαλα την παραίτησή μου στη διοίκηση, γιατί δεν είμαι σύμφωνος με την πολιτική στο αθλητικό κομμάτι. Δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση από τη διοίκηση. Δεν θέλω χρήματα από τη Μαρσέιγ, θέλω μόνο να φύγω!», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις