Φιλική ήττα του Ολυμπιακό στο ΣΕΦ από τον Ιωνικό

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 23:43
UPD:23:48
Eurokinissi Sports/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Την πρώτη του ήττα στο πλαίσιο των φιλικών αναμετρήσεων που έχει καθιερώσει εδώ και καιρό με την επωνυμία «Monday Night Against Covid-19» γνώρισε την Δευτέρα ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν στο ΣΕΦ με 88-93 από τον Ιωνικό, παίζοντας με αρκετές απουσίες καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτίμησε να ξεκουράσει τους Κώστα Σλούκα, Βασίλη Σπανούλη και Σάσα Βεζένκοφ, δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες της αναπτυξιακής ομάδας.

MVP του αγώνα, ήταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα κι ένα μπλοκ, ενώ στο 38΄ μετά από κλέψιμο ευστόχησε σε τρίποντο «σφραγίζοντας» επί της ουσίας το «διπλό» των Νικαιωτών (81-88 σε εκείνο το σημείο).

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δώρισε γάντια για τις ανάγκες του προσωπικού στην Κιβωτό του Κόσμου, 10.000 ιατρικές μάσκες στην Ένωση "Μαζί για το Παιδί", αντισηπτικά στο Περιφερειακό Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και μάσκες μίας χρήσης στον Οίκο Ευγηρίας "Μέλαθρον" και στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Μαρέπη".

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις