Τρίτο απόκτημα του Παναθηναϊκού ο Νιάς

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 21:28
UPD:22:07
A- A A+

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Παναθηναϊκού συνεχίζεται.

Μετά τους Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό, οι πράσινοι ανκοίνωσαν το βράδυ της Δευτέρας και την απόκτηση του Σεχ Νιάς. Ο νεαρός Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος έγινε το τρίτο «χειμερινό» μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», με την ΠΑΕ ν΄ ανακοινώνει το δανεισμό του από την Λιλ έως το καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να συμπεριλαμβάνεται στη συμφωνία οψιόν αγοράς.

Ο 21χρονος άσος μπορεί να καλύψει και τη θέση του στόπερ, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται στην Αθήνα την Τρίτη (02/02) για να ξεκινήσει προπονήσεις. Το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι θα καλυφθεί 50-50 από τον Παναθηναϊκό και τη Λιλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική Λιλ έως τις 30 Ιουνίου 2021 του Σενεγαλέζου μέσου Σεχ Νιάς. Ο Νιάς γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 2000 στην πόλη Γκοσάς της Σενεγάλης. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Μπουλόν, προτού στα 16 του ενταχθεί στην ακαδημία της Λιλ.

Με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο την αγωνιστική περίοδο 2019/20. Την τρέχουσα σεζόν κατέγραψε μία συμμετοχή με τη Λιλ στους ομίλους του Europa League. Καλωσορίζουμε τον Σεχ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».
 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις