Ο Ατρόμητος πήρε τον Μπουλάρι

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 20:09
UPD:20:15
atromitosfc.gr/
A- A A+

Παίκτης του Ατρόμητου είναι από το βράδυ της Δευτέρας (1/02) ο Εμιλιάνο Μπουλάρι.

Ο 20χρονος γεννημένος στη Νάξο επιθετικός (6/4/2001), διαθέτει ελληνική και αλβανική υπηκοότητα. Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο του Περιστερίου έως το καλοκαίρι του 2023 και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 25.

Ο Μπουλάρι ξεκίνησε την καριέρα του στις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού. Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών Αλβανίας ενώ έχει καταγράψει πολλές συμμετοχές και με τις μικρότερες ομάδες της χώρας του (Ελπίδων, Νέων). Αξίζει να επισημανθεί ότι είναι ο νεότερος παίκτης που σκόραρε σε Euro U21 στο ντεμπούτο του σε ηλικία μόλις 17 ετών.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νεαρός επιθετικός έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε μένα.

Γνωρίζω ότι ο κ. Κάναντι δεν φοβάται να εμπιστευτεί νεαρούς ποδοσφαιριστές και ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα την ομάδα.

Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας και να παλέψω για μια θέση στην ομάδα. Ο κόσμος της ομάδας θέλω να ξέρει ότι σε πρώτο πλάνο βάζω πάντα τους στόχους της ομάδας και μετά τους προσωπικούς μου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις