Η Ομοσπονδία θα εξετάσει σε βάθος το επεισόδιο Ιμπραΐμοβιτς - Λουκάκου

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 18:33
UPD:18:41
EPA/MATTEO BAZZI
A- A A+

Η ιταλική ομοσπονδία (FIGC) ξεκίνησε έρευνα για την λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του Ιμπραΐμοβιτς και του Λουκάκου στη διάρκεια του αγώνα της περασμένης εβδομάδας ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Οι δύο πρώην συμπαίκτες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκρατήθηκαν από τους πιο ψύχραιμους, πριν πιαστούν στα χέρια κατά την αποχώρησή τους στα αποδυτήρια, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το BBC ανέφερε ότι ένα μικρόφωνο δίπλα στο γήπεδο «συνέλαβε» τον Σουηδό επιθετικό της Μίλαν να λέει στον Λουκάκου «πήγαινε στο βουντού σου», με προφανή αναφορά στα σχόλια του 2018 από τον ιδιοκτήτη της Έβερτον, Φαράντ Μοσίρι, ότι ο Βέλγος απέρριψε την προσφορά για παραμονή στην ομάδα μετά από συμβουλή ενός «βουντού μηνύματος».

Ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες και η Μίλαν ηττήθηκε (1-2), υπερασπίστηκε τον εαυτό του με ανάρτηση στη σελίδα του στο διαδίκτυο, αλλά η ιταλική ομοσπονδία επιμένει στη συνέχιση της έρευνας.

«Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας, ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας αποφάσισε να καλέσει τον διαιτητή Πάολο Βαλέρι, από τον οποίο θα πάρει κατάθεση μέσα στις επόμενες ώρες για να διευκρινίσει το εύρος των κυρώσεων που έχουν ήδη επιβληθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον των δύο παικτών» αναφέρεη η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις