Υποψήφιος και ο Άγγελος Παπανικολάου για την προεδρία της ΕΟΚ

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 16:07
UPD:16:09
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Άγγελος Παπανικολάου είναι ο νέος υποψήφιος για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), καθώς ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την ειδικότητα του καρδιολόγου, αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και υπήρξε παίκτης του Μεσολογγίου και εν συνεχεία μέλος της διοίκησης του συλλόγου, αλλά έφυγε όταν έγινε μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ.

Στην Επιτροπής Πρωταθλημάτων είναι μέλος την τελευταία πενταετία, ενώ συμμετέχει και στην Επιτροπή των Επιστημόνων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. 

«Στόχος μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος και οι επιτυχίες των εθνικών μας ομάδων σε μια εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται από προσπάθειες υποβάθμισης της εσωτερικής παραγωγικής διαδικασίας με την νομοθετημένη παρουσία τόσο πολλων αλλοδαπών αθλητών που καταλαμβάνουν υπέρμετρο χρόνο αγωνιστικής παρουσίας» ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο κ. Παπαδημητρίου.

«Κίνητρό μου είναι η ανιδιοτέλεια και η αγάπη για το άθλημα. Φιλοδοξούμε μαζί με τους συνεργάτες μου να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να γίνουμε η διοίκηση όλων των αθλητικών σωματείων με ενότητα και όρεξη για προσφορά. Παίζουμε Επίθεση στο Μέλλον», συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις