ΠΑΟΚ: Επίπληξη και πρόστιμο σε Αουγκούστο

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 15:54
UPD:15:57
MotionTeam/MOTION TEAM
A- A A+

Η συμπεριφορά του Ντούγκλας Αουγκούστο εντός κι εκτός του αγωνιστικού χώρου έχει ενοχλήσει αφάνταστα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, σε βαθμό που εάν βρισκόταν ομάδα και μπορούσε μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά περιθώρια να γίνει η μεταγραφή, θα τον παραχωρούσαν με... κλειστά μάτια.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία προς το πρόσωπό του με τα όσα κάνει το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα την ενέργειά του λίγο μετά την αλλαγή του στον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αφού έγινε αλλαγή κάθισε στον πάγκο κι άνοιξε το κινητό του, με τους «ασπρόμαυρους» να τα είχαν... χάσει. Το πρωί της Δευτέρας (1/02) ο Αουγκούστο δέχτηκε δριμύτατες παρατηρήσεις αρχικά από τον προπονητή του, Πάμπλο Γκαρσία κι εν συνεχεία από τον Όλαφ Ρέμπε για τη συμπεριφορά που επιδείχνει τον τελευταίο καιρό.

Στον παίκτη έγιναν αυστηρές συστάσεις, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του «Δικεφάλου» του Βορρά και τον προειδοποίησαν ότι εάν δεν αλλάξει στάση οι ποινές που θα του επιβληθούν θα είναι πιο βαριές.

Με βάση τον εσωτερικό κανονισμό ο Βραζιλιάνος μέσος θα τιμωρηθεί με πρόστιμο..

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις