Euroleague: Πολυτιμότερος του Ιανουαρίου ο Βέσελι

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 14:01
UPD:14:03
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Η Φενέρμπαχτσε πραγματοποιείο εκπληκτική πορεία το τελευταίο διάστημα στην Euroleague, χάρις στην αγωνιστική αφύπνιση ορισμένων παικτών της.

Ενας εξ αυτών είναι και ο Γιαν Βέσελι, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του Ιανουρίου στη διοργάνωση. Ο Τσέχος διεθνής σέντερ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις τον προηγούμενο μήνα, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στο σύστημα αξιολόγησης (index) ανάμεσα σε όλους τους παίκτες που συμμετέχουν.

Ήταν εκ των κορυφαίων της Φενέρ στο σερί νικών 6-0 που πέτυχε η ομάδα της Κωνσταντινούπολης το μήνα Ιανουάριο, γεγονός που την βοήθησε να «σκαρφαλώσει» στην 8η θέση της κατάταξης (ισοβαθμεί με τη Ζαλγκίρις με 13 νίκες,10 ήττες). Να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου μήνα το συγκρότημα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ βρισκόταν στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Βέσελι, λοιπόν, στο διάστημα αυτό είχε 16 πόντους, 5.5 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.4 κλεψίματα στις 6 νίκες της Φενέρ μέσα στον Ιανουάριο.

Τα ποσοστά ευστοχίας του ανέβηκαν κατά 38.3% εν συγκρίσει με τα προηγούμενα 14 ματς που έπαιξε στην τρέχουσα περίοδο, ενώ η βαθμολογία του στο σύστημα αξιολόγησης παρουσίασε άνοδο κατά 56%!.

Να σημειωθεί ότι ο έμπειρος άσος κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου του μήνα για 3η φορά στην δεκαετή παρουσία του στην EuroLeague.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις