Πήρε «μπροστά» η Λίβερπουλ

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 21:52
UPD:23:22
Pool via REUTERS/CLIVE ROSE
A- A A+

Η Λίβερπουλ διατήρησε την επαφή με την κορυφή της Premier League, καθώς σε αγώνα για την 21η ημέρα του αγγλικού πρωταθλήματος νίκησε εκτός έδρα 3-1 της Γουέστ Χαμ.

Για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που είχε τον Τσιμίκα στον πάγκο, δύο γκολ πέτυχε ο Σαλάχ (57΄, 68΄) κι ένα ο Βαϊνάλντουμ (84΄), ενώ τους γηπεδούχους μείωσε ο Ντόουσον (87΄). Η Λίβερπουλ είναι τρίτη με 40 βαθμούς, ενώ προηγείται η Μάντσετσερ Σίτι με 44 και δεύτερη είναι η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ με 41.

Η Λιντς έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής, επικρατώντας με 3-1 εκτός έδρας της Λέστερ με γκολ των Ντάλας (15΄), Μπάμφορντ (70΄) και Χάρισον (74΄), ενώ οι «αλεπούδες» είχαν προηγηθεί στο 13΄ με τον Μπαρνς.

Την πρώτη νίκη της, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τόμας Τούχελ, πανηγύρισε η Τσέλσι.

Οι «μπλε» επιβλήθηκαν 2-0 της Μπέρνλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και πλησίασαν τις «ευρωπαϊκές» θέσεις. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν δύο Ισπανοί, οι Αθπιλικουέτα (40΄) και Αλόνσο (84΄), που «χτύπησαν» προς το τέλος κάθε ημιχρόνου.

Η Μπράιτον πήρε βαθμολογική, νικώντας εντός έδρας την Τότεναμ 1-0 με γκολ του Τροσάρ στο 17΄. Έτσι, οι «γλάροι» βρίσκονται στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, που ηττήθηκε για δεύτερο στη σειρά αγώνα, έμεινε στους 33 βαθμούς και μοιράζεται την έκτη θέση με Έβερτον και Τσέλσι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις