Απόβαση Ατρόμητου στους «Ζωσιμάδες»

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 19:07
UPD:19:32
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Επέστρεψε στις... κακές συνήθειες ο ΠΑΣ Γιάννινα, που μόλις μερικά 24ωρα μετά την εμφατική επιτυχία του στο ΟΑΚΑ και τη νίκη επί της ΑΕΚ, ηττήθηκε στους «Ζωσιμάδες» από τον Ατρόμητο με 1-0, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Χαρακτηριστικό της αδυναμίας που εμφανίζει το συγκρότημα των Ιωαννίνων στην έδρα του είναι πως από τις συνολικά τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα, τις τρεις τις έχει σημειώσει μακριά από την πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Ο Ατρόμητος, από την πλευρά του, «χτύπησε» νωρίς αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους, ανέβηκε στην έβδομη θέση προσπερνώντας τον Βόλο και διατήρησε κάποιες ελπίδες για να προλάβει τα πλέι οφ.

Οι Αθηναίοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν. Μόλις στο πέμπτο λεπτό ο Χαρίσης έκλεψε την μπάλα, τροφοδότησε τον Εντομβονγί κι αυτός τον Αγκάγιεφ, που με αριστερό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 28΄, αλλά ο Εντομβονγί αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Λοντίγκιν.

Στη συνέχεια ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοσή του, χάνοντας τρεις σημαντικές ευκαιρίες μετά το ημίωρο. Ο Μπρένερ αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 31΄, στοι 38΄ ο Μανδάς έκανε διπλή απόκρουση σε προσπάθειες των Κριζμάν και Λεό, ενώ το ίδιο έκανε στο 43΄, σε σουτ του Φάμπρι.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος κυριάρχησε αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός. Έτσι, μια κεφαλιά του Μάτιτς στο 50΄ απέκρουσε ωραίο ο Λοντίγκιν, ενώ στο 67΄ Χαρίσης και Μάτιτς συνεργάστηκαν, με τον Πήλιο να διώχνει την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή μετά το πλασέ του Σέρβου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η σέντρα-σουτ του Ούμπιδες σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ, ενώ στο 76΄ ο Λοντίγκιν απέκρουσε φάουλ του ίδιου. Οι γηπεδούχοι έψαξαν στα τελευταία λεπτά την ισοφάριση και στο 80΄, από σέντρα του Κριζμάν, ο Παμλίδης έβαλε την προβολή και ο Μανδάς απέκρουσε σε κόρνερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις