Η ΑΕΚ απάντησε με «διπλό» στο Ηράκλειο

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 16:58
UPD:17:16
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Η ΑΕΚ συνήλθε γρήγορα από το σοκ της εντός έδρας ήττας από τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη εβδομάδα επιστρέφοντας στις νίκες και μάλιστα στη δύσκολη έδρα του ΟΦΗ.

Η Ένωση επιβλήθηκε 2-0 της ηρακλειώτικης ομάδας στο «Θ. Βαρδινογιάννης» σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κι επέστρεψε στη δεύτερη θέση, προσπερνώντας τον Άρη που ηττήθηκε χθες στην Τρίπολη.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ απέχει 11 βαθμούς από τον Ολυμπιακό, με παιχνίδι περισσότερο. Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ γνώρισε τέταρτη συνεχή ήττα στο πρωτάθλημα και μετρά πέντε αγώνες χωρίς νίκη και γκολ, με την είσοδο στα πλέι οφ να φαντάζει πια ανέφικτος στόχος, καθώς απέχει 14 βαθμούς από την έκτη θέση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και στο 12΄ ο Στάικος με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ανάγκασε τον Αθανασιάδη σε δύσκολη και σωτήρια απόκρουση, σε κόρνερ. 

Προϊόντος του χρόνου η ΑΕΚ ισορρόπησε και στο 43΄ πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν σε κόρνερ του Σιμάνσκι ο Λάτσι πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σάκχοφ πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι για το 0-1.

Η είσοδος Ολιβέιρα και Τάνκοβιτς στο 66ο λεπτό δικαίωσε απόλυτα τον Χιμένεθ, αφού πέντε λεπτά αργότερα ο Πορτογάλος και ο Σουηδός συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο Τάνκοβιτς πλάσαρε έξοχα τον Βάτερμαν, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις