Όλοι δούλεψαν για τη Σίτι

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 22:18
UPD:23:53
EPA/Alastair Grant / POOL
A- A A+

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ντέρμπι της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 21η αγωνιστική στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Αυτό δεν πέρασε ανεκμετάλλευτο από τη Μάντσεστερ Σίτι, που νικώντας στο «Έτιχαντ» δύσκολα με 1-0 την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πήρε διαφορά τριών βαθμών από τους «κόκκινους διαβόλους», έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. 

Με δύο γκολ του Κάλαμ Ουίλσον στο β΄ μέρος, η Νιούκαστλ πέρασε από το «Γκούντισον Παρκ» νικώντας με 2-0 την Έβερτον, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 21ης ημέρας.

Η Νιούκαστλ προερχόταν από πέντε διαδοχικές ήττες, αλλά έχοντας πρωταγωνιστή του Ουίλσον κατάφερε να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς της από τις 12 Δεκεμβρίου.

Στο 73ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Κάλαμ Ουίλσον έπιασε τη γυριστή κεφαλιά και την έστειλε στη δεξιά γωνία του Πίκφορντ που δεν μπόρεσε να αποτρέψει την παραβίαση της εστίας του.

Η ομάδα του Αντσελότι δεν απείλησε ουσιαστικά και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι «καρακάξες» διπλασίασαν, όταν ο Σεν Μαξιμέν έβγαλε στην κόντρα την ομάδα του και ο Λιούις έδωσε ασίστ στον Ουίλσον για το 0-2.

Αναλυτικά:

  • Έβερτον-Νιούκαστλ 0-2 (73΄, 90΄+3 Ουίλσον)
  • Κρίσταλ Πάλας-Γουλβς 1-0 (60΄ Εζί)
  • Μάντσεστερ Σίτι-Σέφιλντ Γιουν. 1-0 (9΄ Ζεσούς)
  • Γουέστ Μπρομ-Φούλαμ 2-2 (47΄ Μπάρτλεϊ, 66΄ Περέιρα - 10΄ Ριντ, 77΄ Καβαλέιρο)
  • Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γ. 0-0
  • Σαουθάμπτον-Άστον Βίλα 0-1 (41΄ Μπάρκλεϊ)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις