Μόνος πρώτος ο Λεβαδειακός

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 17:00
UPD:17:21
Eurokinissi Sports/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Ο Λεβαδειακός νίκησε με 3-1 τα Τρίκαλα στη θεσσαλική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη Super League 2 κι έμεινε μόνος στην πρώτη θέση, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην πρώτη φετινή ήττα.

Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ στο 34΄ με αυτογκόλ του Σουλιώτη, έπειτα από φάση πραγματική.. περιπέτεια: αρχικά η κεφαλιά του Νίκα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Γκάρας απομάκρυνε το σουτ του Συμελίδη, αλλά ο Ριζογιάννης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στο πρόσωπο τον Σουλιώτη κι από εκεί στα δίχτυα!

Στο 45΄ ο Τζιώρας (είχε δοκάρι στο 40΄) «έγραψε» το 0-2, τα Τρίκαλα μείωσαν στο 51΄ με τον Αλμπάνη, αλλά στο 72΄ ο Νίλι έσβησε τις ελπίδες των γηπεδούχων, καθώς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στην Ξάνθη, η ακριτική ομάδα και τα Χανιά έμειναν σε «λευκή» ισοπαλία. Οι Ακρίτες διατήρησαν το αήττητο αλλά έχασαν έδαφος στην κούρσα της ανόδου, ενώ οι Κρήτες δεν έχουν νίκη μετά από 4 αγώνες.

Να σημειωθεί ότι στα δύο παιχνίδια (το ίδιο θα γίνει αύριο στις άλλες τέσσερις αναμετρήσεις) οι παίκτες των ομάδων έμειναν στις θέσεις τους ένα λεπτό μετά το σφύριγμα του διαιτητή, για συμπαράσταση στους συναδέλφους τους των ομάδων της Football League, που μένουν «καθηλωμένοι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις