Μουρίνιο: «Νοκ άουτ για λίγες εβδομάδες ο Κέιν»

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 18:04
UPD:18:08
Action Images via Reuters/Peter Cziborra
A- A A+

Δεν έφτανε η εντός έδρας ήττα από την Λίβερπουλ στην Τότεναμ, η ομάδα του Λονδίνου είναι υποχρεωμένη να πορευτεί για κάποιο διάστημα χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Χάρι Κέιν.

Την είδηση της απουσίας του Άγγλου διεθνούς επιθετικού επιβεβαίωσε ο προπονητής των «Σπερς», Ζοζέ Μουρίνιο, μετά το 1-3 από την Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης. Να σημειωθεί ότι ο 27χρονος άσος τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος του ντέρμπι και δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο μέρος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχθηκε ότι ο Κέιν τραυματίστηκε και στους δύο αστραγάλους, γι΄ αυτο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

«Έχει τραυματιστεί και στους δύο αστραγάλους. Πονάει πολύ. Δεν μπορούσε να συνεχίσει. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να τα βγάλει πέρα με τον πόνο, αλλά ήταν δύσκολο γι' αυτόν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο και συνέχισε:

«Δεν θα είναι μαζί μας για λίγες εβδομάδες. Ξέρετε όταν ο Χάρι αποχωρεί από ένα παιχνίδι που η ομάδα του χάνει, είναι σοβαρός τραυματισμός. Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς για πόσο καιρό. Δεν ξέρω, θα περιμένουμε να δούμε.»

Ο Χάρι Κέιν έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν σε 29 αγώνες με την Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 19 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 14 ασίστ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις