Super League: Η αποβολή του Μουνίθ ευνόησε τον Παναιτωλικό

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 19:34
UPD:19:41
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή η τελευταία αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Παναιτωλικός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1, στο Αγρίνιο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται, αλλά η αποβολή του σκόρερ τους (Μουνίθ) λίγα λεπτά με το προβάδισμα που τους έδωσε βοήθησε τους γηπεδούχους να φτάσουν στην ισοφάριση και να «σώσουν την παρτίδα».

Ουσιαστικά το αποτέλεσμα αυτό δεν «βόλεψε» καμία από τις δύο ομάδες, καθώς ο μεν Παναιτωλικός δεν κατάφερε να ξεφύγει πολύ από την 13η Λαμία (είναι πλέον στο +3), ο δε Ατρόμητος, παρέμεινε στην 8η θέση και στο -8 απ’ τον Αστέρα Τρίπολης και τη «ζώνη» των πλέι-οφ.

Ο Μουνίθ με υπέροχο τέρμα έδωσε το προβάδισμα στους Περιστεριώτες στο 54΄, αλλά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 65’. Η εξέλιξη αυτή ήρθε «κουτί» στο συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα που ανέλαβε πλήρως τα ηνία του ματς, πίεσε την αντίπαλη άμυνα και κατάφερε στο 82΄ με το πέναλτι του Μπαρμπόσα να πάρει το βαθμό.

Παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, οι Περιστεριώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις. Τη στιγμή που σχεδόν όλοι οι παίκτες του Παναιτωλικού είχαν βγει στην επίθεση κι αναζητούσαν το γκολ της νίκης, οι «κυανόλευκοι» βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Γκαλβάο να πλασάρει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κνετ, στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις