«Φτηνός αντιπερισπασμός η στάση της κυβέρνησης στο θέμα Παπακωνσταντίνου»

Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2007 18:04
UPD:18:06
A- A A+

Για φτηνό αντιπερισπασμό με πρωτοφανείς συκοφαντικές επιθέσεις του πρωθυπουργού, στις οποίες προστίθενται οι προκλητικές δηλώσεις του εκπροσώπου της, έκανε λόγο ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης απαντώντας στην κριτική της κυβέρνησης ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σιωπά για πέμπτη ημέρα αναφορικά με το θέμα του Γιάννη Παπακωνσταντίνου. http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/07/06/1354857.htm

Ο κ. Αθανασάκης απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση επανέλαβε ότι το οργανωμένο σχέδιο της λεηλασίας των Ταμείων, το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων, έχει την αφετηρία του στο 2005 και βαρύνει αποκλειστικά την κυβέρνηση της Ν.Δ..

«Όπως την κυβέρνηση της Ν.Δ., την βαρύνουν και τα αποτελέσματα των πολιτικών της σε όλους τους τομείς. Πολιτικές που πλήττουν τους πολλούς και ευνοούν τους λίγους και «ημέτερους». Πολιτικές που πάνε την χώρα πίσω» συνέχισε και κάλεσε τον κ. Καραμανλή αντί για μεγάλα λόγια και νέες εξαγγελίες, που δεν πρόκειται να τηρήσει, να δώσει εξηγήσεις και στους οπαδούς του και στον Ελληνικό λαό, για όσα κάνει η κυβέρνησή του και να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες.

«Όσο δεν το κάνει αυτό ο κ. Καραμανλής, θα είναι ένας αναξιόπιστος πρωθυπουργός και η κυβέρνηση της Ν.Δ. μια αναξιόπιστη κυβέρνηση» κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή