Euroleague: Δύσκολη αποστολή με Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 08:58
UPD:08:59
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Μία ακόμη πολύ δύσκολη αποστολή στην Euroleague περιμένει απόψε (28/01, 21:00) τον Ολυμπιακό, ο οποίος στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της regular season της διοργάνωσης υποδέχεται στο ΣΕΦ την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Μπαρτσελόνα.

Μετά τις δύο σερί εκτός έδρας ήττες στα τελευταία λεπτά από Ζάλγκιρις και Αρμάνι Μιλάνο οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πολλά περιθώρια για τρίτη απώλεια, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα τους. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός απέχει δύο νίκες μακριά από την οκτάδα και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μεγαλώσει κι άλλο... το χάσμα.

Η ελληνική ομάδα είχε πετύχει μεγάλο «διπλό» στην Βαρκελώνη, ωστόσο, άπαντες γνωρίζουν ότι το σημερινό είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σάσα Βεζένκοφ.

Από την άλλη οι «μπλαουγκράνα» θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία, Άλεξ Αμπρίνες.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα δύο αγώνες, ο πρώτος θα διεξαχθεί στην Μόσχα όπου η Κίμκι θα φιλοξενήσει την Φενέρμπαχτσε των οκτώ διαδοχικών νικών (19:00), ενώ στις 21:45 η Αρμάνι Μιλάνο θα δώσει δεύτερο σερί ματς στο «σπίτι» της, αυτή την φορά με αντίπαλο την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο προγραμματισμένος για σήμερα (28/01) αγώνας ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και στην Αναντολού Εφές αναβλήθηκε εξαιτίας της αδυναμίας των Τούρκων να μεταβούν στο Ισραήλ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις