«Αυτοκτονία» για τη Γιουνάιτεντ

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 00:19
UPD:01:00
Pool via REUTERS/TIM KEETON
A- A A+

Τη μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League σημείωσε στο «Ολντ Τράφορντ» η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η ουραγός της κατηγορίας νίκησε 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία προερχόταν από σπουδαία πρόκριση στο Κύπελλο επί της Λίβερπουλ και είχε την ευκαιρία να διατηρηθεί μόνη στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας μετά από ένα σερί μεγάλων αποτελεσμάτων, με 10 νίκες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία 13 παιχνίδια.

Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε μόνη στην πρώτη θέση και με παιχνίδι λιγότερο, με αποτέλεσμα και βάσει της απόδοσης και σταθερότητας που τη χαρακτηρίζει, να είναι πλέον το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Ο 23χρονος επιθετικός Όλιβερ Μπερκ μπήκε στο 70΄ και τέσσερα λεπτά μετά ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης της ουραγού Σέφιλντ, η οποία με το δεύτερο «τρίποντο» στη σεζόν αναθάρρησε, αλλά έχει πάρα πολύ δρόμο να διανύσει για να πετύχει το θαύμα.

Το ντεμπούτο του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι δε συνοδεύτηκε με νίκη. Οι «μπλε» παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία στην Γουλβς (0-0) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Premier League, αποτέλεσμα που δεν τους επέτρεψε να πλησιάσουν στην πρώτη εξάδα.

Αναλυτικά:

  • Μπέρνλι-Άστον Βίλα 3-2 (52΄ Μι, 76΄ ΜακΝιλ, 79΄ Γουντ - 14΄ Γουότκινς, 68΄ Γκρίλις)
  • Τσέλσι-Γουλβς 0-0
  • Μπράιτον-Φούλαμ 0-0
  • Έβερτον-Λέστερ 1-1 (30΄ Χάμες Ροντρίγκες - 67΄ Τίλεμανς)
  • Μάντσεστερ Γ.-Σέφιλντ Γιουν. 1-2 (64΄ Μαγκουάιρ - 23΄ Μπράιαν, 74΄ Μπερκ)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις