Παναθηναϊκός: Την επόμενη εβδομάδα η συζήτηση με Αλεξανδρόπουλο για ανανέωση

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 18:30
UPD:18:53
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Για την προσεχή εβδομάδα ορίστηκε το καθοριστικο ραντεβού της διοίκησης με την πλευρά του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, προκειμένου ο νεαρός μέσος να επεκτείνει το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι» για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια (το υπάρχον τελειώνει το καλοκαίρι του 2022).

Ο 19χρονος άσος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, γεγονός που ανάγκασε τον Πιέρ Ντρεοσί, αλλά και άλλα μέλη της διοίκησης, να μιλήσουν μαζί του εκφράζοντάς του την επιθυμία της ΠΑΕ να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη η συνεργασία τους.

Οι πρώτες επαφές έχουν ολοκληρωθεί και, πλέον, το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό την επόμενη εβδομάδα, μετά την επιστροφή του ατζέντη του Αλεξανδρόπουλου από το εξωτερικό, όπου «τρέχει» άλλες μεταγραφικές υποθέσεις.

Τις πρώτες ημέρες του επόμενου μήνα, Τρίτη ή Τετάρτη, αναμένεται να γίνει το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους «πράσινους» να έχουν ξεκάθαρη διάθεση για να «τελειώσουν» το θέμα αμέσως, έτσι ώστε να μην εξελιχθεί σε... σίριαλ.

Στις προθέσεις των διοικούντων είναι να προσφέρουν στον Αλεξανδρόπουλο αυξημένες αποδοχές που θα έχουν βάση τις 100.000 ευρώ, με προοπτική να προστεθούν κι ορισμένα πολύ εφικτά μπόνους, που θα ανεβάζουν σημαντικά το σύνολο των αποδοχών του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει έως τώρα η πλευρά του παίκτη επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας με το «τριφύλλι», από τη στιγμή που και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους» και να μπορέσει να εξελιχθεί ποδοσφαιρικά, μέσα από τη σταθερή παρουσία του στα παιχνίδια της ομάδας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις