«Ναυαγεί» του Νταντσένκο στην ΑΕΚ

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 15:10
UPD:15:14
EPA/RONALD WITTEK
A- A A+

Ανατροπή στην υπόθεση του Όλεγκ Νταντσένκο, η μετακίνηση του οποίου στην ΑΕΚ, ως δανεικός από τη Ρούμπιν Καζάν, εμφανιζόταν δεδομένη, ενώ είχε προαναγγελθεί η άφιξή του στην Αθήνα για σήμερα.

Τελικώς αυτό μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς ο Ουκρανός ακραίος (δεξιός) αμυντικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται δανεικός ως το τέλος της φετινής περιόδου στη νυν ομάδα του, την επίσης ρωσική Ούφα.

«Ο Νταντσένκο δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Θα παραμείνει δανεικός στην Ούφα ως το τέλος της περιόδου», δήλωσε για το θέμα ο γενικός διευθυντής της Ρούμπιν Καζάν, Ρουστέμ Σαϊμάνοφ. 

Το πλήγμα στο γόητρο είναι σοβαρό για την ΑΕΚ, αφού η υπόθεση θεωρούνταν «τελειωμένη». Πέρα απ΄ αυτό όμως υπάρχει και ουσιαστικό πρόβλημα, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έχουν «ξεμείνει» μόνο με τον Μπακάκη για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης.

Οι άνθρωποι της Ένωσης καλούνται πλέον να «τρέξουν» για να προλάβουν ανοιχτή τη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου, αφού οι Βασιλαντωνόπουλος και Παουλίνιο δεν υπολογίζονται από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις