Μπάσκετ: Βραδιά με ελληνικό ενδιαφέρον στα ευρωπαϊκά Κύπελλα

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 09:12
UPD:09:13
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Άκρως... ελληνικό ενδιαφέρον έχει η σημερινή βραδιά στα ευρωπαϊκά κύπελλα μπάσκετ, με τον Ολυμπιακό στην Euroleague, το Περιστέρι στο Basketball Champions League και τον Ηρακλή να κάνει πρεμιέρα στο FIBA Europe Cup.

Μετά την ήττα από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε στο Μιλάνο (21:45) την Αρμάνι, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague. Ενισχυμένοι θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» στον αγώνα με το συγκρότημα του Ετορε Μεσίνα, καθώς ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι «ετοιμοπόλεμος».

Θα παίξουν ακόμη: Αναντολού Εφές - Ερυθρός Αστέρας (18:00), Κίμκι - Μπάγερν (19:00), Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι (20:00), Μπαρτσελόνα - Ζενίτ (22:00).

Τη νίκη που θα του δώσει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του BCL θα... ψάξει σήμερα το βράδυ (19:30) στη Λετονία το Περιστέρι απέναντι στη γηπεδούχο, Ρίγα.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη χρειάζεται νίκη με διαφορά άνω των τεσσάρων πόντων για να προκριθεί. Σε περίπτωση που επικρατήσει με διαφορά έως τρεις πόντους (είχε ηττηθεί με 81-84 στο Περιστέρι) ή αν ηττηθεί, τότε αποκλείεται από την συνέχεια της διοργάνωσης και την πρόκριση θα πάρει η Ρίγα.

Στη μάχη του FIBA Europe Cup μπαίνει ο Ηρακλής, καθώς η πρεμιέρα της διοργάνωσης είχε μετατεθεί για τις 26/01 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε «φούσκα» στην Ολλανδία, όπου θ΄ αντιμετωπίσει την ουγγρική Κορμέντ (16:00), στο πρώτο από τα τρία ματς που θα δώσει μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις