Αλ. Παπαρήγα: «Να μη βγάλει η κάλπη μία από τα ίδια»

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2007 15:58
A- A A+

«Δεν μας απασχολεί πότε θα γίνουν οι εκλογές, αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι τι θα βγάλει η κάλπη, να μη βγάλει μία από τα ίδια. Πρέπει να βγάλει κάτι διαφορετικό» δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση σχετικά με το χρόνο των εκλογών, μετά τη συνάντηση που είχε με το Σύλλογο Εργαζομένων του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

«Χαρακτηριστικό της διαφορετικότητας θα είναι το ποσοστό του ΚΚΕ, διότι έρχονται νέα προβλήματα, άρα πρέπει να έρθουν και νέοι αγώνες» πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα.

Ερωτηθείσα για το αν οι επιθέσεις που δέχεται το ΚΚΕ είναι κομμάτι μιας κεντρικής επιλογής του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι πρόκειται για επίθεση λάσπης, που αποτελεί επεξεργασμένο επιτελικό σχέδιο της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Υπάρχει μια θέση του ΚΚΕ που ενοχλεί και το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, και ας εμφανίζεται με γαλατική ευγένεια. Η θέση που λέει ότι ανάμεσα στα δύο κόμματα δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές, κινούνται με την ίδια στρατηγική, ανεξαρτήτως της διαφορετικότητας συνθημάτων. Ενοχλεί και τους δυο γιατί θεωρούν ότι για τον ελληνικό λαό δεν πρέπει να υπάρχει άλλος δρόμος παρά να διαλέγουν ανάμεσα στους δυο» κατέληξε η κ. Παπαρήγα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή