Τέλος από την Τσέλσι ο Λάμπαρντ

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 14:01
UPD:14:08
Action Images via Reuters/JOHN SIBLEY
A- A A+

Το χρονικό ενός, ουσιαστικώς προαναγγελθέντος, διαζυγίου έλαβε και επίσημη υπόσταση, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να αποτελεί από σήμερα παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι.

Την ανακοίνωση της απομάκρυνσης του 42χρονου τεχνικού και παλαίμαχου Άγγλου διεθνή άσου των «μπλε» έκανε ο σύλλογος, με τον ιδιοκτήτη των Λονδρέζων, Ρομάν Αμπράμοβιτς, να ευχαριστεί τον πρώην πια προπονητή της ομάδας του.

«Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση για τον σύλλογο, κυρίως γιατί έχω μια εξαιρετική σχέση με τον Φρανκ και τον σέβομαι απόλυτα. Είναι άνθρωπος με μεγάλη ακεραιότητα και έχει την υψηλότερη εργασιακή ηθική. Ωστόσο, υπό τις τρέχουσες συνθήκες πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να αλλάξουμε προπονητή», ανέφερε ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος.

«Εκ μέρους όλων στο σύλλογο, του Διοικητικού Συμβουλίου και προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Φρανκ για τη δουλειά του ως προπονητής και να του εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον. Είναι ένα σημαντικό πρόσωπο στην ιστορία αυτού του υπέροχου συλλόγου. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο Στάμφορντ Μπριτζ».

Όπως μετέδωσε νωρίτερα σήμερα το γερμανικό Sky Sports, φαβορί για να αντικαταστήσει τον Λάμπαρντ είναι ο Τόμας Τούχελ, που απομακρύνθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν προσφάτως για να αναλάβει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Εφόσον γίνει αυτό, ο Τούχελ θα βρει στην Τσέλσι τους επίσης Γερμανούς Τίμο Βέρνερ, Κάι Χάβερτς και Αντόνιο Ρούντιγκερ, όπως και τον Τιάγκο Σίλβα που τον γνωρίζει από τη θητεία του στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις