«Τελειωμένος» ο Λάμπαρντ, φαβορί για Τσέλσι ο Τούχελ

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 13:12
UPD:14:02
Pool via REUTERS/ANDY RAIN
A- A A+

Ημέρες, αν όχι ώρες, φαίνεται πως μετρά στον πάγκο της Τσέλσι ο Φρανκ Λάμπαρντ, αφού όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Telegraph η απομάκρυνσή του έχει αποφασιστεί από τον ιδιοκτήτη των «μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας, η απόφαση της διοίκησης θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας, ενώ οι ποδοσφαιριστές ειδοποιήθηκαν να μην πάνε στο προπονητικό κέντρο πριν το απόγευμα.

Όπως μετέδωσε ένα άλλο ειδησεογραφικό μέσο, το γερμανικό Sky sports, φαβορί για να αντικαταστήσει τον Λάμπαρντ είναι ο Τόμας Τούχελ, που απομακρύνθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν προσφάτως για να αναλάβει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Εφόσον γίνει αυτό, ο Τούχελ θα βρει στην Τσέλσι τους επίσης Γερμανούς Τίμο Βέρνερ, Κάι Χάβερτς και Αντόνιο Ρούντιγκερ, όπως και τον Τιάγκο Σίλβα που τον γνωρίζει από τη θητεία του στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Ο Λάμπαρντ είχε αναλάβει καθήκοντα το καλοκαίρι του 2019. Πέρυσι οδήγησε τους Λονδρέζους σε έξοδο στο Champions League, φέτος όμως οι «μπλε» βρίσκονται μόλις στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις