Η επίθεση του χάρισε τη νίκη

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 19:08
UPD:19:10
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Χάρις στην εξαιρετική του επίθεση ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο της Λάρισας με 98-89 και μετά από 12 αγωνιστικές στην Basket League απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στην Α1, μετά την χθεσινή ήττα του Λαυρίου στην Πάτρα από τον Προμηθέα.

Οι «πράσινοι» είχαν αρκετά προβλήματα στην άμυνά τους, ωστόσο, επιθετικά έκαναν σπουδαία πράγματα κι έτσι έφτασαν στο αποτέλεσμα που ήθελαν και, πλέον, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην «διαβολοβλομάδα» που ακιλουθεί στην Euroleague, με τα δύο δύσκολα ματς που έχουν να δώσουν απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης (27/01, εκτός) και με Βαλένθια δύο 24ωρα μετά στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Με το «δίποντο» αυτό η ομάδα του Κάτας βελτίωσε το ρεκόρ τους σε 10-1 κι ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα η Λάρισα με ρεκόρ 3-9, παραμένει ουραγός μαζί με το Μεσολόγγι.

Κορυφαίοι των νικητών που ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι (62% στα δίποντα, 50% στα τρίποντα και 95% στις βολές) ήταν οι Ντίνος Μήτογλου (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Νεμάνια Νέντοβιτς (16 πόντοι, 5 ασίστ).

Για τους γηπεδούχους ο Μπράντον Ρας είχε 23 πόντους, ο Τζέρι Σμιθ είχε 18 πόντους ενώ 17 πόντους είχε ο Τζέιμς Γουέμπ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις