ΑΕΚ: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Γκίκα, μένει γι΄ αρκετό καιρό εκτός δράσης

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 13:53
UPD:14:14
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Οι αρχικές εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Νίκου Γκίκα στο χθεσινό (23/01) ματς της Basket League με τον Ιωνικό επιβεβαιώθηκαν κι ο παίκτης θα χρειαστεί να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Η ΚΑΕ ενημέρωσε την Κυριακή (24/01) ότι ο διεθνής γκαρντ υπέστη ρήξη πολλαπλών συνδέσμων στην αριστερή ποδοκνημική, στην προσπάθεια που έκανε για να δώσει μία πάσα. Το πόδι του πάτησε σε αυτό του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, με αποτέλεσμα να «γυρίσει» ο αστράγαλός του και να πάθει μεγάλη ζημιά..

Το χρονικό διάστημα που θ΄ απουσιάσει από το παρκέ δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί ακόμη, το βέβαιο είναι πως θα μείνει στα... πιτς γι΄ αρκετές εβδομάδες.

Η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει: «Σε πλήρη ιατρικό έλεγχο υπεβλήθη ο Νίκος Γκίκας, υπό την επιμέλεια του Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ BC, Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού, στο Metropolitan General.

Ο διεθνής γκαρντ της «Βασίλισσας» υπέστη ρήξη πολλαπλών συνδέσμων αριστερής ποδοκνημικής άρθρωσης. Ο αθλητής υποβάλλεται σε συμπληρωματικές εξετάσεις.

Ο τρόπος της θεραπευτικής αντιμετώπισης θ’ αποφασιστεί όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις