Αλ. Παπαρήγα: «Η προεκλογική περίοδος δεν θα κρατήσει πολύ»

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2007 22:04
A- A A+

Στην εκτίμηση ότι δεν θα κρατήσει πολύ η προεκλογική περίοδος προέβη η γενική γραμμετέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, προσθέτοντας ότι όσο κρατήσει πρέπει να γίνει έντονη συζήτηση και αντιπαράθεση με επίκεντρο τα μεγάλα προβλήματα του λαού, μιλώντας απόψε σε συγκέντρωση στελεχών από τον χώρο της υγείας.

Η Γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε την ανάγκη η συζήτηση να επικεντρωθεί σε ζητήματα όπως το εισόδημα των εργαζομένων, η σύνταξη, η υγεία, το περιβάλλον και η παιδεία, σημειώνοντας όμως, ότι αυτή την περίοδο γίνεται έντονη αντιπαράθεση και καυγάς μεταξύ των δύο κομμάτων που παίρνει τρομερές διαστάσεις για τα σκάνδαλα και ζητήματα διαχείρισης.

Το ΚΚΕ, είπε η κ. Παπαρήγα, είναι υπέρ του δημόσιου τομέα της υγείας και αποκρούει κάθε διείσδυση των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών στο χώρο της υγείας.

Η κ. Παπαρήγα εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Συνασπισμού λέγοντας ότι το κόμμα της έχει μέτωπο με το ΣΥΝ γιατί είναι φορέας οπορτουνισμού και έχει παίξει άσχημο ρόλο και στον τομέα της υγείας. Για το ΛΑΟΣ είπε ότι είναι φορέας εθνικισμού, ρατσισμού και ακροδεξιών απόψεων ταγμένο να παίξει κάποιο ρόλο στο πολιτικό σύστημα.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή