Η Αταλάντα «προσγείωσε ανώμαλα» την Μίλαν στο «Σαν Σίρο»

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 21:07
UPD:21:18
EPA/MATTEO BAZZI
A- A A+

«Πάρτι» στο «Σαν Σίρο» έκανε η Αταλάντα, η οποία επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Μίλαν, η οποία στάθηκε τυχερή και παρέμεινε μόνη στην κορυφή, καθώς η «συμπολίτισσα» Ίντερ έμεινε στο 0-0 με την Ουντινέζε στο «Φρίουλι».

Η ομάδα του Μπέργκαμο υποχρέωσε τους «ροσονέρι» στην δεύτερη εφετινή τους ήττα στη Serie και αυτή εντός έδρας (είχε προηγηθεί το 1-3 από την Γιουβέντους) και, πλέον, η «Βέκια Σινιόρα» με δύο ματς λιγότερα έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί (βρίσκεται στο -10).

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό το συγκρότημα του Γκασπερίνι έδειξε ότι πήγε στο Μιλάνο για να δεκδικήσει στα ίσια το ματς, μην επιτρέποντας στους γηπεδούχους να αμφισβητήσουν την ανωτερότητα του.

Ο Ρομέρο άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος για να έρθουν άλλα δύο γκολ στην επανάληψη από τους Ίλιτσιτς με πέναλτι και Ζαπάτα στο 77.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί η Ιντερ, η οποία έμεινε στο 0-0 στο «Φρίουλι» με την Ουντινέζε και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να παραμείνει «συγκάτοικος» της Μίλαν στην κορυφή της βαθμολογίας, μένοντας στο -2.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις