Επιστροφή στα «τρίποντα» ο Άρης

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 19:40
UPD:19:56
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Μετά από τρεις αγωνιστικές ο Άρης επέστρεψε στις νίκες στη Super League, επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Το ματς έκρινε το πρώτο γκολ του Νικόλα Ιωάννου με την φανέλα των «κιτρίνων» στην τρίτη του συμμετοχή στην ενδεκάδα τους από τότε που υπέγραψε στο σύλλογο. Για το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου η νίκη ήταν η πρώτη ύστερα από δύο σερί εντός έδρας ήττες από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αλλά και το 0-0 με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες».

Οι Θεσσαλονικείς δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά χρειάστηκαν το γκολ ενός αμυντικού για να φύγουν με το «διπλό» απέναντιθ στην «ελαφρά ταξιαρχία», που για μια ακόμη φορά απογοήτευσε εντός έδρας.

Ο Άρης ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο μέρος και αν δεν ήταν ο Νταβίνο Βέρχουλστ το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας είπε «όχι» δύο φορές στον Μπρούνο Γκάμα (στο 11’ με απευθείας φάουλ και στο 32’ με τρομερό δεξί σουτ) και σε αυτές των Ντάνιελ Μαντσίνι (τετ α τετ στο 34’), Σαντέ Σίλβα (διαγώνιο σουτ στο 45’).

Δεν μπορούσε, όμως, ο Βέρχουλστ να κάνει κάτι στο 18’: εκτέλεση κόρνερ από τον Γκάμα, πρώτη κεφαλιά του Μαντσίνι, δεύτερη του Φακούντο Μπερτόγλιο και από πολύ κοντά ο Ιωάννου έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το παρθενικό του τέρμα με τους «κίτρινους».

Η «ελαφρά ταξιαρχία» το μόνο που είχε να αντιπαρατάξει στο διάστημα αυτό, ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μαρκ Φερνάντεζ που, όμως, νικήθηκε από τα πόδια του Μάριου Σιαμπάνη.

Το σκορ δεν άλλαξε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να παίρνει την 7η νίκη της στη σεζόν με το συγκεκριμένο σκορ και να ανεβαίνει εκ νέου στη δεύτερη θέση με 36 βαθμούς, όσους και η ΑΕΚ που αύριο (Κυριακή 24/1) θα παίξει με τον ΠΑΟΚ των 35 βαθμών στην Τούμπα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις