Τιμητική διάκριση του Γ. Πατούλη στα Greek Exports Forum και Awards 2020

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 17:24
UPD:17:30
A- A A+

Τιμητική διάκριση (Honorary Export Distinction) έλαβε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στο πλαίσιο του Greek Exports Forum και Awards 2020, για την συμβολή του στην ανάπτυξη της  εξωστρέφειας των δραστηριοτήτων της επιχειρηματικής κοινότητας της Αττικής. Ο Γ. Πατούλης έλαβε την τιμητική διάκριση για την στρατηγική επιλογή του, να συνδέσει την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής με εξωστρεφείς δραστηριότητες της επιχειρηματικής κοινότητας.   

Το Greek Exports Forum & Awards 2020 οργανώθηκε  για ένατη χρονιά από την  Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών και την ethosEVENTS, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν επίκαιρες ομιλίες, ανοικτές συζητήσεις, βραβεύσεις και τιμητικές απονομές. Κεντρικό θέμα που απασχόλησε το forum ήταν η εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας. Μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο  Κώστας Φραγκογιάννης, Υφυπουργός Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, ο  Νίκος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και ο  Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.  Λόγω πανδημίας η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, έγινε διαδικτυακά.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική διάκριση και επισήμανε ότι από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα Περιφερειάρχη έθεσε ως προτεραιότητα ύψιστης σημασίας τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και σημείωσε ότι «αποτελεί στρατηγική επιλογή μας η υλοποίηση δράσεων και πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στην επιχειρηματική εξωστρέφεια και την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή