Στο Περιστέρι θα παιχτεί η πρόκριση

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 21:39
UPD:21:43
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+


Σε ένα από τα καλύτερα ματς από την έναρξη της σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 2-2, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου κι όπως γίνεται αντιληπτό τα πάντα θα κριθούν στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι προηγήθηκε δύο φορές στους «Ζωσιμάδες» με ισάριθμες κεφαλιές από τους Στρούγγη και Γούτα, ωστόσο, οι Ηπειρώτες βρήκαν τον τρόπο να «απαντήσουν» με το πέναλτι του Ελευθεριάδη και το σουτ του Λέο Μπαστίστ, για το τελικό 2-2, που δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους λόγω των εκτός έδρας γκολ που σημείωσαν.

Πιο δυνατά μπήκε στο ματς ο Ατρόμητος και μόλις στο 6ο λεπτό είχε δοκάρι μετά από την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες.

Η πίεση των «κυανόλευκων» απέδωσε στο 24’, όταν από νέο κόρνερ του Μουνίθ, ο Στρούγγης πρόλαβε την έξοδο του Αθανασίου και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα των Ιωαννίνων άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή της μετά το ημίωρο και στο 33’ κέρδισε πέναλτι, όταν μετά από κεφαλιά του Παντελάκη στο δοκάρι, στην εξέλιξη της φάσης ο Μουνίθ ανέτρεψε τον Ελευθεριάδη. Ο τελευταίος ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε στο 34΄.

Στο 44΄ όμως, οι Περιστεριώτες πήραν ξανά προβάδισμα μετά από κόρνερ του Ούμπιδες και καρφωτή κεφαλιά του Γούτα (2-1). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 68’ ο Μπατίστ,

Ο τελευταίος έχασε μοναδική ευκαιρία στη συνέχεια για να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους, όταν πλάσαρε υποδειγματικά τον Μανδά, όμως ο Γούτας έδιωξε σε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις