«Σφήνα» Παναθηναϊκού για Ραούλ Μπράβο (;)

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2007 14:38
A- A A+

Εμπλοκη της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην μεταγραφή του Ραούλ Μπράβο στον Ολυμπιακό καθώς ο Ισπανός ζήτησε περίπου 100.000 ευρώ παραπάνω το χρόνο, ενώ ο ατζέντης του έκανε λόγο και για πρόταση του Παναθηναϊκού για τον παίκτη χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

«Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει, ωστόσο έχει προκύψει πρόβλημα μεταξύ του παίκτη και του Ολυμπιακού. Ενώ είχαμε συμφωνήσει σε ένα συγκεκριμένο ποσό και η διοίκηση της ελληνικής ομάδας μας είχε στείλει φαξ με τη συμφωνία που είχαμε κάνει, στη συνέχεια μας έστειλε δεύτερο φαξ, στο οποίο υπήρχε μείωση στα χρήματα που προσφέρει ο Ολυμπιακός. Πρότεινε 200.000 ευρώ λιγότερα στον ποδοσφαιριστή, το οποίο στο τετραετές συμβόλαιο που έχουν συμφωνήσει είναι 800.000 ευρώ» δήλωσε ο ο μάνατζερ του διεθνούς άσου, Νταρίο Ντονάδιο, και άφησε να εννοηθεί ότι η ελληνική ομάδα πρότεινε μειωμένες αποδοχές στον Ραούλ Μπράβο, επειδή έδωσε στη Ρεάλ Μαδρίτης 300.000 ευρώ παραπάνω.

Όπως είπε, «αν ο Ολυμπιακός δεν επανέλθει στην αρχική του προσφορά, ο Ραούλ Μπράβο δεν θα υπογράψει, διότι η συμφωνία ήταν διαφορετική». Πάντως, διευκρίνισε, «ο παίκτης είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική του Ολυμπιακού, περιμένει πώς και πώς να παίξει με την ομάδα στο Champions League και θα έρθει με τρομερή όρεξη».

Παράλληλα αποκάλυψε και πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ραούλ Μπράβο: «Να σας πω, πάντως, ότι ο Παναθηναϊκός έχει ισοφαρίσει την αρχική πρόταση του Ολυμπιακού. Αν η ομάδα του Πειραιά δεν επανέλθει στην αρχική της πρόταση, ο Ραούλ Μπράβο θα πάει στον Παναθηναϊκό. Αν και επαναλαμβάνω ότι επιθυμία του είναι να παίξει στον Ολυμπιακό».

Ολυμπιακό θέλει και ο Σέρβος αμυντικός Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. «Θα ήθελα πολύ να έρθω. Η Αθήνα είναι μια υπέροχη πόλη. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα. Ξέρω ότι παίρνει το πρωτάθλημα αλλά δεν έχει καλή πορεία στην Ευρώπη και αυτό θα ήταν ένα κίνητρο για μένα. Δεν εξαρτάται όμως από μένα», δήλωσε στο SuperSport ο Ντραγκουτίνοβιτς που αγωνίζεται στη Σεβίλλη.

Εξάλλου αύριο-μεθαύριο η Τσέλσι αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Νέρι Καστίγιο - πρόταση που σύμφωνα με πληροφορίες θα ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις