Περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης συναθλήτριας της φέρεται να κατέθεσε στον Εισαγγελέα η Μπεκατώρου

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 15:21
UPD:15:53
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

 

Νέα στοιχεία για σεξουαλική κακοποίηση φέρεται να κατέθεσε στον Εισαγγελέα το πρωί της Τετάρτης (20/01) η Σοφία Μπεκατώρου, τα οποία δεν αποκλείεται να φέρουν στο φως κι άλλη παρόμοια υπόθεση.

Η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια εκτός από τη δική της άσχημη εμπειρία, φέρεται να ενημέρωσε τον Εισαγγελέα, Νίκο Στεφανάτο για ένα ακόμη περιστατικό, που δεν αφορούσε την υπόθεσή της. Τα δεδομένα που έχει στην κατοχή του ο δικαστικός λειτουργός φέρονται να επιδέχονται ποινικό έλεγχο, καθώς αφορούν πράξη ή πράξεις που ενδέχεται να διαπράχθηκαν εντός του ορίου των 15 ετών που έχει δυνατότητα να επιληφθεί η δικαιοσύνη.

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν αναφέρουν ότι η Σοφία Μπεκατώρου κατονόμασε μία περίπτωση συναθλήτριας της στον χώρο της ιστιοπλοΐας η οποία, σύμφωνα με την πρώτη μαρτυρία, φέρεται να έχει υποστεί σεξουαλική βία.

Η πράξη αυτή εκτιμάται ότι τελέστηκε σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί και είναι ενεργή η δυνατότητα παρέμβασης της δικαιοσύνης, εφόσον υπάρξει καταγγελία τής παθούσας.

Η αθλήτρια στην οποία αναφέρθηκε η Σοφία Μπεκατώρου αναμένεται να κληθεί άμεσα από τον κ. Στεφανάτο για να καταθέσει προκειμένου να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της πρώτης ή ακόμη και αυτή με την σειρά της να οδηγήσει στον "επόμενο κρίκο της αλυσίδας" βίαιων και υποτιμητικών συμπεριφορών σε βάρος αθλητών καριέρας από παράγοντες στον χώρο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι μετά από όλα αυτά θ΄ ανοίξει «ο ασκός του Αιόλου» και θα βρεθούν κι άλλες κοπέλες που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση για να βγουν και να μιλήσουν, αποκαλύπτοντας περιστστικά που για διάφορους λόγους κρατήθηκαν ως «επτασφράγιστα» μυστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις