Ο Φλικ παραδέχθηκε την αποχώρηση Αλάμπα

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 09:47
REUTERS/Andreas Gebert

Φωτ. αρχείου

A- A A+

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Χάνσι Φλικ, δεν επιβεβαίωσε ότι ο Ντάβιντ Άλαμπα θα φύγει από τους Βαυαρούς με προορισμό για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά παραδέχτηκε ότι ο Αυστριακός διεθνής οδεύει προς αποχώρηση στο τέλος της σεζόν.

«Προχωράμε περισσότερο προς την αναχώρηση από το κλαμπ, αυτό μπορούμε να πούμε για την ώρα. Δεν ξέρω πού θα τον οδηγήσει το μονοπάτι του» δήλωσε ο Φλικ σε συνέντευξη Τύπου.

Τη Δευτέρα (18/1), η ισπανική εφημερίδα Marca ανέφερε ότι ο 28χρονος αμυντικός των Βαυαρών συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τετραετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 11 εκατ. ευρώ.

Ο πατέρας του Αλάμπα, ωστόσο, το αρνήθηκε: «Δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία απόφαση και ο Ντάβιντ δεν έχει ακόμη υπογράψει στη Ρεάλ» υπογράμμισε ο Τζορτζ Αλάμπα στο γερμανικό Sport1, συμπληρώνοντας πως «δίπλα στη Ρεάλ υπάρχουν επίσης άλλοι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι».

Ο Φλικ, που πάλεψε μήνες για να κρατήσει στο Μόναχο τον παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται στους Βαυαρούς από την ηλικία των 16 ετών, παραδέχτηκε ότι η Μπάγερν πρέπει να βρει έναν ποδοσφαιριστή αντίστοιχου επιπέδου.

Ο γερμανικός Τύπος επανέφερε ήδη στο προσκήνιο τα σενάρια για τον 22χρονο Γάλλο στόπερ της Λειψίας, Νταγιό Ουπαμεκανό.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις