Σλούκας λαμπρός τον οδηγεί

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 00:01
UPD:01:13
INTIME SPORTS/PanoramiC
A- A A+

Με «μαέστρο» τον Κώστα Σλούκα, ο Ολυμπιακός πέρασε από το «Αστρομπάλ» επικρατώντας με 101-93 στην παράταση (86-86 καν. αγ.) επί της Βιλερμπάν, από την οποία είχε ηττηθεί την περασμένη Παρασκευή στο ΣΕΦ.

Το τρομερό τρίποντο του Κώστα Σλούκα σε «νεκτό χρόνο» έδωσε την ευκαιρία στην ελληνική ομάδα να στείλει το ματς στο επιπλέον πεντάλεπτο, όπου οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα με τη ψυχολογία στα ύψη έφτασαν στη μεγάλη νίκη.

Μετά την επικράτηση αυτή, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Euroleague, οι Πειραιώτες βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 11-9, επιστρέφοντας και πάλι σε τροχιά οκτάδας. Στον αντίποδα, η Βιλερμπάν υποχώρησε σε 6-14.

Εκτός από τους 23 πόντους που πέτυυχε ο Κώστας Σλούκας, άλλους τόσους πέτυχε και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος στην 4η περίοδο ήτυαν η πιο αξιόπιστη λύση για τον Ολυμπιακό, σε ένα κακό πεντάλεπτο της ελληνικής ομάδας.Ακόμη κι ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος δεν προσέφερε πόντους στους «ερυθρόλευκους» έβγαλε τρεις σπουδαίες άμυνες στην παράτση και η συμβολή του ήταν καθοριστική.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παρά τα πολλά λάθη σε κρίσιμα σημεία του ματς, επέστρεψε από την κόλαση στον παράδεισο κι ανέβηκε και πάλι στο... τρένο της οκτάδας, την στιγμή που η Βιλερμπάν, του τρομερού Νόρι Κόουλ (21π.) έμεινε στην προ τελευταία θέση της βαθμολογίας (6-14).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις