Πήρε το ντέρμπι η Λεβερκούζεν (2-1 την Ντόρτμουντ)

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 23:37
UPD:23:44
Pool via REUTERS/MARTIN MEISSNER
A- A A+

Η «αυλαία» του πρώτου γύρου της Bundesliga βρήκε την Μπάγερ Λεβερκούζεν να παίρνει τη μεγάλη νίκη επί της Ντόρτμουντ με 2-1 στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής;.

Αποτέλεσμα που διατηρεί τις «ασπιρίνες» σε... τροχιά τίτλου, αλλά μπορεί ν΄ αποδειχθεί «καταδικαστικό» για την Μπορούσια, η οποία κινδυνεύει να μείνει στο -10 από την Μπάγερν σε περίπτωση που οι Βαυαροί φύγουν νικητές το βράδυ της Τετάρτης από την έδρα της Αουγκσμπουργκ.

Η Χοφενχάιμ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία, φεύγοντας με το «διπλό» από το Βερολίνο με 3-0 επί της Χέρτα, ενώ η Βόλφσμπουργκ «έσπρωξε» ακόμη περισσότερο προς τον υποβιβασμό την Μάιντς (2-΄.

Το γκολ του Ελβετού, Νίκο Ελβέντι στο δεύτερο μέρος, έκρινε την αναμέτρηση στο «Μπορούσια Παρκ» και χάρισε τη σπουδαία νίκη στην Γκλάντμπαχ με 1-0 επί της Βέρντερ Βρέμης, στο εναρκτήριο ματς της 17ης αγωνιστικής (αυλαία του πρώτου γύρου) της Bundesliga.

Η Μπορούσια έφτασε πολύ δύσκολα στην 3η νίκη της στην τελευταία τετράδα αγώνων (έχει και μία ισοπαλία), ενώ για την ομάδα της Βρέμης ήταν η πρώτη ήττα μετά από μία νίκη και μία ισοπαλία.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Γκλάντμπαχ-Βέρντερ Βρέμης            1-0
(66΄ Ελβέντι)
Λεβερκούζεν-Ντόρτμουντ               2-1
(14΄ Ντιαμπί, 80΄ Βιρτς - 67΄ Μπραντ)
Χέρτα Βερολίνου-Χοφενχάιμ            0-3
(33΄ Ρούντι, 68΄,88΄ Κράμαριτς)          
Μάιντς-Βόλφσμπουργκ                  0-2
(65΄ Μπιάλεκ, 79΄ Βέγκχορστ)                 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις