Επίδειξη μόδας και στους δρόμους του Μιλάνου

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 13:52
REUTERS/ALESSANDRO GAROFALO
A- A A+

Η βιομηχανία της μόδας επλήγη βαρύτατα από την πανδημία, αλλά συνεχίζει την πορεία της. Η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που κατέγραψε κρούσματα κορωνοϊού αρχές του 2020ι ήταν η Ιταλία. Πολλοί «κατηγόρησαν» μεταξύ άλλων τον ποδοσφαιρικό αγώνα στο Μπέργκαμο και άλλοι την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, η οποία συγκεντρώνει την παγκόσμια ελίτ.

REUTERS/ALESSANDRO GAROFALO

Το 2021 η ζωή σε όλες τις χώρες του πλανήτη έχει αλλάξει και αυτό αφορά όλους τους τομείς της κοινωνίας και της οικονομίας. Έτσι και η μόδα προσαρμόζεται στις συνθήκες της πανδημίας και η πλειονότητα των επιδείξεων - σόου γίνεται ψηφιακά. 

REUTERS/ALESSANDRO GAROFALO

Ωστόσο στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Fashion Week του Μιλάνου κάποιες επιδείξεις έγιναν με φυσική παρουσία. Μία από αυτές ήταν η παρουσίαση της φθινοπωρινής/χειμερινής κολεξιόν K-Way.

Σε μία άλλη περίπτωση τα μοντέλα βγήκαν στους δρόμους για να παρουσιάσουν την κολεξιόν Etro για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2021.

REUTERS/ALESSANDRO GAROFALO

Συλλογές ρούχων με ελεύθερο στιλ που φέρνουν συνειρμούς γενικότερης ελευθερίας και πειστροφής στην κανονικότητα που όλοι ελπίζουμε νε έχει επιτευχθεί πλήρως εντός του έτους.

naftemporikigr
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή