Μπαρτζώκας: Θα αλλάξουμε επίπεδο όταν κερδίζουμε τα ματς που πρέπει

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 19:07
UPD:19:11
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί αύριο στη Γαλλία από τη Βιλερμπάν, στη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων μέσα σε πέντε ημέρες καθώς είχε προηγηθεί εκείνη της Παρασκευής στο ΣΕΦ, που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους.

Για εξ αναβολής αγώνα του πρώτου γύρου, στον οποίο αναφέρθηκε ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, πριν την αναχώρηση για Λιόν.

«Το παιχνίδι είναι πάντα η απόδειξη για το αν μια ομάδα προοδεύει, είναι έτοιμη, αποφασιστική και κατακτά τους στόχους της. Οπότε ο αγώνας θα αποδείξει αν έχουμε, σε εισαγωγικά, πάρει το μάθημά μας», δήλωσε ο Έλληνας προπονητής.

«Θα ήθελα να πω πως για εμένα η ήττα από την Βιλερμπάν δεν ήταν μόνο προϊόν υποτίμησης της αντιπάλου ή χαλαρής προσέγγισης, αλλά και καλής εμφάνισης των αντιπάλων. Εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι καλή ομάδα η Βιλερμπάν, ανεξάρτητα από την βαθμολογική της θέση. Είναι μια ομάδα με ταλέντο και αθλητικότητα», πρόσθεσε.

Ο κ. Μπαρτζώκας ρωτήθηκε αν ο σχεδιασμός για το ματς της Παρασκευής ήταν σωστός και απλά δεν εφαρμόστηκε ή αν θα πρέπει να αλλάξει το πλάνο ενόψει του αυριανού αγώνα.

«Και τα δύο. Κάνουμε κάποιες αλλαγές, όμως, είναι σημαντικό, και δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία, ότι οι δύο πιο hustle παίκτες που έχουμε, ο Παπανικολάου και ο Μάρτιν ήταν έξω από παιχνίδι. Και ήταν ένα ματς που πήγε καθαρά σε αυτό, στην ένταση και την επαφή», απάντησε.

Και συμπλήρωσε: «Εμείς, για να γίνουμε η ομάδα που πρέπει να είμαστε, πρέπει να είμαστε καλοί μετά από νίκες. Θεωρώ πως μετά από ήττες όλες οι ομάδες συσπειρώνονται και έχουν έναν λόγο παραπάνω για να αποδείξουν πράγματα. Όμως, εμείς προερχόμασταν από τρεις σερί νίκες, έπρεπε να κάνουμε μια νίκη στο γήπεδό μας και δεν την κάναμε. Εγώ πιστεύω πως θα αλλάξουμε επίπεδο όταν κάνουμε αυτό, όταν κερδίζουμε τα ματς που πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις