Ολυμπιακός: Συνεχίζει δανεικός στην Ομπραντόιρο ο Κόνιαρης

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 18:18
UPD:18:25
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Στην ισπανική Ομπραντόιρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Κόνιαρης. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού αποδέχθηκε την πρόταση του συλλόγου που συμμετέχει στη Liga Endesa και θα παραχωρηθεί δανεικός έως τη λήξη της περιόδου.

Πριν από μικρό χρονικό διάστημα ο Έλληνας παίκτης έφτασε μία ανάσα από την Χάποελ Χολόν, ωστόσο, η μεταγραφή δεν προχώρησε λόγω... κορωνοϊού. Από τη στιγμή που δε βρισκόταν στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι προσπάθειες για την ανεύρεση ομάδας για να δοθεί μέχρι το τέλος της περιόδου συνεχίστηκαν και τελικά αυτή θα είναι η Ομπραντόιρο.

Τα προσεχή 24ωρα ο 23χρονος διεθνής γκαρντ θα ενταχθεί και τυπικά στο ρόστερ των Ισπανών, προκειμένου ν΄ αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Μόντσο Φερνάντεθ.

Η Ομπραντόιρο βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας (6 νίκες - 10 ήττες) και παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Τη δεδομένη χρονική στιγμή μάλιστα απέχει δύο νίκες από τη διακεκαυμένη ζώνη, με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν πολλά από τον Αντώνη Κόνιαρη, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις