Η ατζέντα της ημέρας

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2007 09:08
A- A A+

* Στις 9 π.μ. συνεδριάζουν στη Βουλή η Επιτροπή Μορφωτικών και η Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.

* Στις 10 π.μ. υπό τον πρωθυπουργό συνεδριάζει η κυβερνητική στις 11 π.μ. το κυβερνητικό συμβούλιο.

* Στις 10 π.μ. στο ξενοδοχείο Divani Caravel η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά θα κηρύξει την έναρξη εργασιών ημερίδας με θέμα: «Προσβάσιμος τουρισμός».

* Στο Κιλκίς ο Δημήτρης Σιούφας. Στις 11 π.μ. εγκαινιάζει τη λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στο νομό και ειδικότερα στη Βιομηχανική Περιοχή. Το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη εγκαινιάζει έργα υποδομής του Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας.

* Στις 12 το μεσημέρι ο Γιώργος Βουλγαράκης θα παραστεί στην παρουσίαση εργασιών συντήρησης για τη μεταφορά εκθεμάτων του Μουσείου του Βράχου της Ακρόπολης στο νέο μουσείο.

* Στη 1 μ.μ. συνέντευξη Τύπου του ηπατολόγου Ανδρέα Τζάκι με τους θεράποντες ιατρούς του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

* Στις 3:30 μ.μ. συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπό τον Γιώργο Παπανδρέου.

* Στις 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου ομιλία του Αλέκου Αλαβάνου στην εκδήλωση της Επιτροπής Περιβάλλοντος με θέμα: «Πάρνηθα η αρχή του εγκλήματος. Θα το αφήσουμε να συνεχειστεί;».

* Στη Θεσσαλονίκη για δεύτερη ημέρα η Αλέκα Παπαρήγα στις 8:30 μ.μ. μιλάει στην Πολίχνη.

* Στις 9 μ.μ. στο πλαίσιο του 1 ου Φεστιβάλ Αττικού Αλσους, η παράσταση «Βαβυλωνία» με ελεύθερη είσοδο.

* Στις 9:30 μ.μ. σήμερα και αύριο στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στο πλαίσιο του 5 ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού της Αθήνας η θεατρική ομάδα Κούνστοφ, παρουσιάζει την παράσταση «γιαγιά» και in for sections

* Σήμερα αναστέλλονται τα δρομολόγια των τοπικών τρένων στη διαδρομή Καλαμάτα-Ζευγολατιό-Καλαμάτα. Η αναστολή είναι επ΄αόριστον.

* Από σήμερα έως τις 20 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών για θέσεις ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών και των Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή