Απόλυτος κυρίαρχος ο Ολυμπιακός

Ούτε ο ΠΑΟΚ κατάφερε να «σπάσει» το αήττητο της ομάδας του Μαρτίνς (1-1). Στο +10 οι «ερυθρόλευκοι» από το «Δικέφαλο του Βορρά»
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 21:25
UPD:21:26
Eurokinissi Sports/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε στην Τούμπα στο εξ αναβολής ντέρμπι της 6ης ημέρας της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1, με τον ΠΑΟΚ και διατήρησαν τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους (+9 από τον Αρη, +10 από το «Δικέφαλο του Βορρά» και +12 από την τέταρτη της κατάταξης, ΑΕΚ).

Και τα δύο τέρματα που έκριναν το ματς επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τους «ασπρόμαυρους» να προηγούνται στο 51΄ με τον Ίνγκασον, μετά το «ριμπάουντ» που πήρε από την προσωρινή απόκρουση του Σα στην κεφαλιά του Ουάρντα και τους Πειραιώτες να ισοφαρίζουν στο 77΄ με την καρφωτή κεφαλιά του Μπα ύστερα από το κόρνερ του Φορτούνη.

Το ντέρμπι δεν είχε πάρα πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να χάνουν από μία μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα 45 λεπτά, πρώτα ο Μουργκ στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν πλάσασε άουτ εντελώς αμαρκάριστος και στο 14΄ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων ν΄ «αγγίξουν» το γκολ με το διπλή χαμένη ευκαιρία του Εμβιλά.

Ο Γάλλος, μάλιστα, στο «ριμπάουντ» που πήρε από την απόκρουση του Πασχαλάκη στο δικό του σουτ, σημάδεψε με αριστερό πλασέ το δοκάρι του ΠΑΟΚ.

Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν το «τρίποντο», με τον Τζόλη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Σα με φοβερό σουτ.

Η σημερινή ήταν μόλις η 3η ισοπαλία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να παραμένει αήττητη μετά από 16 ματς (13-3-0). Και οι άλλες δύο ήταν εκτός έδρας με ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς συμπλήρωσαν 5 ισοπαλίες μετά από 16 αγώνες, ενώ έχουν 9 ήττες, αλλά και δύο ήττες.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις