Ανεβάζει... στροφές ο Μαουρίσιο ενόψει Άρη

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 17:24
UPD:17:24
www.pao.gr/
A- A A+

Μετά από 10 ημέρες με συνεχή προβλήματα απουσιών βασικών του παικτών, ο Λάζλο Μπόλονι αρχίζει πλέον να μετρά.... επιστροφές στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Εκτός απρόοπτου, ο Ρουμάνος τεχνικός του «τριφυλλιού» θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει μία πιο πλήρη ενδεκάδα στο κυριακάτικο (17/1, 19:30) εκτός έδρας ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 17η αγωνιστική της Super League.

Στη σημερινή προπόνηση (13/1), ο Ζοσέ Μαουρίσιο έλαβε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα για πρώτη φορά σε φουλ ένταση, ενώ έκανε κι ένα έξτρα πρόγραμμα για να βελτιώσει τη φυσική κατάστασή του.

Αν και είναι «ταλαιπωρημένος» από την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό, προπονείται χωρίς προβλήματα κι όπως φαίνεται όχι μόνο θα είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη, αλλά συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερες πιθανότητες ακόμη και για να ξεκινήσει βασικός. .

Παράλληλα, αήμερα υπήρξε κι ακόμη μία «επιστροφή» στο προπονητικό κέντρο των «πρασίνων», αυτή του Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός μπακ πήρε το «οκ» από το ιατρικό τιμ μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκερ, τόσο για τη μεταδοτικότητα, όσο κι όλες τις υπόλοιπες που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο (καρδιολογικές, αιματολογικές κλπ), πήγε στο «Γ. Καλαφάτης» κι έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Οι πιθανότητες παρουσίας του, πάντως, ακόμη και στην αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη, είναι απειροελάχιστες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις