Ανακοίνωσε τον Τζανάν Μούσα η Αναντολού Εφές

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 16:32
UPD:16:43
Anadolu Efes Spor Kulübü
A- A A+

Η Αναντολού Εφές «απασφάλισε» την «βόμβα»... Τζανάν Μούσα.
Ο 21χρονος γκαρντ φόργουορντ υπέγραψε στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης για τα επόμενα 2.5 χρόνια και τίθεται άμεσα στη διάθεση του Αταμάν για τις εγχώριες κι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των Τούρκων.
Η Αναντολού προσθέτει στο δυναμικό της έναν πολύ ικανό σκόρερ, παρά το δεδομένο ενδιαφέρον και της Φενέρμπαχτσε για να τον αποκτήσει. Ο Μούσα επελέγη στο Νο29 του NBA Draft το 2018, δεν κατάφερε όμως να αποκτήσει σημαντικό ρόλο σε Μπρούκλιν Νετς και Ντιτρόιτ Πίστονς.
Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της regular season στο ΝΒΑ ο νεαρός αποδεσμεύτηκε από το Ντιτρόιτ, έχοντας προηγουμένως στις δύο σεζόν που βρέθηκε στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη 4.3 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά 10.7 λεπτά συμμετοχής σε 49 αγώνες.
Στην ομάδα της γειτονικής χώρας θα έχει πολύ μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, έχοντας την ευκαιρία να παίξει δίπλα στον Σέιν Λάρκιν και τον Βασίλιε Μίτσιτς, δημιουργώντας μία εξαιρετικά γεμάτη περιφερειακή γραμμή, σε μια περίοδο που η Αναντολού προσπαθεί να παίρνει όσο περισσότερες νίκες μπορεί για να μπει στην οκτάδα και να προκριθεί στα playoffs της EuroLeague.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις