Ενθουσιασμός στη Φένλο για τον Γιακουμάκη

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 13:18
UPD:13:25
EPA/DUMITRU DORU
A- A A+

Ενθουσιασμός επικρατεί στη Φένλο για τον Γιώργο Γιακουμάκη, που με 12 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ στο φετινό ολλανδικό πρωτάθλημα.

Την Κυριακή ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε δις, στη νίκη (2-1) επί της Βίλεμ. «Γνωρίζουμε ότι ο Γιακουμάκης έχει ικανότητα σκόρερ. Εάν έχει την μπάλα στην περιοχή των 16 μέτρων, ναι, σκοράρει συχνά», δήλωσε ο προπονητής του, Ντε Κόνινγκ, μιλώντας στην ολλανδική ιστοσελίδα 1limburg.

«Όμως μην ξεχνάμε ότι οι άλλοι παίκτες πίσω του. Αυτή είναι μια ομαδική προσπάθεια κι αν ξεχωρίζεις, αυτό είναι υπέροχο», πρόσθεσε.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Φρανκ Ντεμουτζέ, ως προπονητής των επιθετικών της Φένλο, ασχολείται πολύ με τον Γιακουμάκη.

«Ασχολούμαστε με την ολοκλήρωση των φάσεων, διατηρώντας την ηρεμία μπροστά στο γκολ. Κάνουμε προπόνηση πολύ στις κεφαλιές. Αλλά έχει καλή βασική τεχνική. Τα γκολ που έχει σκοράρει δεν είναι τα ευκολότερα γκολ. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και μπορείτε να το δει κάποιος στα γκολ που σκοράρει. Είναι πρόθυμος να μάθει», δήλωσε.

Παράλληλα, επισήμανε τη σημασία του Γιακουμάκη για τη Φένλο. «Είναι καλό για μια ομάδα όπως η Φένλο να έχει έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα. Έχει ήδη δώδεκα γκολ και μπορεί να πετύχει κι άλλα πολλά», είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις